Thuis

Ruian Victory Auto Parts Co.,Ltd.

Bedrijfprofiel

Auto de delenco. van de Ruianoverwinning, Ltd banken van de automobiele, professionele productie van China en verkoop van automobiele elektrische brandstofpomp.

Ons team belast met elektrische brandstofpomp is tien jaar, kent het productprincipe geweest, voor elk deel van het product worden gecontroleerd, moet elk detail van productieverrichtingen worden getaxeerd, bepalen de details de kwaliteit van het product, besteed slechts aandacht aan detail aan guarante uitstekende quality.we strikt volgen de ISO/TS-het systeemvereisten van de 16949:2009kwaliteit om productiemanufacturing.the reeks producten te organiseren meer dan 50 soorten modeals heeft bereikt, kunnen meer dan 100 products.and prodive OEM voor klanten aan steekproefverwerking, etc…-zijn de Producten de binnenlandse en buitenlandse aangewezen klanten geworden. En uitgevoerd naar Europa en Amerika de landen van het Midden-Oosten en van Zuidoost-Azië.

Hang de „nadruk op kwaliteit, de specifieke dienst, winst de aan toekomstige“ bedrijfsfilosofie, en de introductie van fordign geavanceerde technologie en stel constant de markt open, die tot de beroemde merken leiden.

Wij heten warm vrienden in binnen- en buitenland van alle gangen van het leven welkom kwamen bespreken cooperaiton, verzoeken wij om het genoegen van uw aanwezigheid en totale ontwikkelingsinstallaties.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ons bedrijf specialiseert zich in de brandstofpomp van het brandstofsysteem en de brandstofpomp assembleert .and wij vele privé pomp van het het koelmiddelenwater van de fabrieksopbrengst, bobine, en oliecarter.all verkoop als factry prijs hebben.

Ruian Victory Auto Parts Co.,Ltd. Ruian Victory Auto Parts Co.,Ltd.
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : LICHAO TCVCTE DEJVSO

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 100-200

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De Pomp van de motorbrandstof voor verkoop